• Prijatelji

 • Novogodišnji koktel

  PET_4011

  Tradicionalni novogodišnji koktel Slovenačkog poslovnog kluba započet je divnim zvucima gudačkog kvarteta „Felix art“ koga čine mladi profesori muzike. Sladjana Adamović Ilić, novinar, voditelj, i osnivač kompanije Media Skills otvorila je zvanični deo tradicionalnog novogodišnjeg koktela SPK-a u beogradskom hotelu "Hyatt Regency".

  Na samom ulazu u restoran Metropolitan grill, 07.decembra, goste su dočekale 3 table na kojima su poželeli sebi želje za 2017.godinu. Za Klub je tabla simbolično predstavljala vrata koja su za članove, uvek otvorena. Na ovaj način Klub je želeo da podseti svoje članove da je za njih uvek dostupan, da ih sasluša, porazgovara i pomogne u prevazilaženju prepreka.”
  Poželevši gostima dobrodošlicu predsednica Kluba Danijela Fišakov, zahvalila se svim prisutnima koji su svojim prisustvom ukazali čast Klubu i dodala.

  – “Da je i drugima lepo sa nama govori činjenica da već treću godinu za redom Slovenački poslovni klub beleži porast članstva. Posebno nas raduje što nam se javljaju i naši stari članovi,  sa željom da nam se ponovo pridruže. Slovenački poslovni klub je organizacija koja se ne sprema za sprint, već za maraton. Trudićemo se da tako bude i u 2017. godini”.

  Ovim povodom je takođe predstavljen novi logo Slovenačkog poslovnog kluba, jer se isti u poslednje tri godine po načinu rada modernizovao i postao organizacija koja prati trendove modernog biznisa. Kao logična posledica toga nastala je i potreba za redizajniranjem vizuelnog identiteta Kluba.

  Predsednica Danijela Fišakov se na uspešnoj saradnji zahvalila ambasadi Republike Slovenije, svim državnim institucijama Srbije i Slovenije, poslovnim asocijacijama i novinarima koji prate rad Kluba, kompanijama koje su i ove godine svojim članstvom podigle ugled Kluba.

  Gostima se obratio i Goran Križ, ekonomski savetnik u ambasadi Slovenije koji je pozdravio prisutne i poželeo im srećne predstojeće  praznike.

  Toplinu novogodišnjeg koktela upotpunio je najmlađi hor muzičke škole Davorin Jenko iz Beograda, sa kojim je Klub najavio intenzivniju saradnju u 2017.godini, a posebno povodom muzičkog takmičenja Davorin Jenko čiji je organizator istoimena muzička škola.

  Koktel je nastavljen uz fantastičan bend Davora Jovanovića i koncertmajstore.

  Novogodišnji koktel su podržale članice Kluba: NLB banka Beograd, Impol Seval, Media Skills, Magazin Cord izdavačke kuće Alliance international media, Cash back, Grah Automotive, Gorenje, Halcom, IB Interbilanz consulting&audit, Sava Osiguranje, Advokatska kancelarija Odi law, Profil group, Celjske mesnine z dežele, Radgonske Gorice, Triglav osiguranje, Varnost Fitep, Vinski podrum Panajotović, Agencija za prevođenje Zoran Popović, Advokatska kancelarija Janković, Popović, Mitić, ETI B, Škola stranih jezika Kontext, Don Don, Simič&partnerji, TAB baterije.

   

  dynamicweb |Copyright © 2013 SPK Beograd | All rights reserved. | Tel.: +381 11 22 52 590 | klub@spk.rs